Reviews

Lees ervaringen met afvallen
Meer over Afvallen

Lees de reviews, ervaringen en succesverhalen van gebruikers van SPORT JE FIT.

Hun verhalen over afvallen. Nuttige tips en aanbevelingen. Doe je ook mee!

Wil jij meedoen en ons jouw review of ervaring laten lezen

Heb jij een nuttig of leuk verhaal dat met afvallen te maken heeft. Kan ook over je nieuwe fiets of hardlopen, je vereniging zijn. Mail het dan naar ons.

Liefst met een foto. Wij plaatsen geen emails. Wil je die wel plaatsen, zet die dan in de tekst.

Wil je later het verhaal verwijderd hebben, dan weer een mailtje naar ons en wij verwijderen het direct.

Groetjes Annette

Reviews, ervaringen en succesverhalen

Hoi luitjes,

Hier even een update van een van jullie vele bezoekers.

Ik heb het slingerland dieet gevolgd voor 3 weken. Met enkele lichte veranderingen heb ik toch maar 10 kilo verloren. Gelukkig kon ik het samen met mijn man doen. Deze is zelfs 15 kilo afgevallen. Het is alleen de eerste paar dagen even doorbijten, omdat je alle “lekkere” dingen nog in je hoofd heb. Daarna valt het erg mee. Ik hoop dat dit voor veel mensen een motivatie geeft en er ook mee beginnen. Gelukkig hebben wij het gevonden en gaan verder leren over gezonder eten. Onder andere ook het mediteriaanse voeding. Ben daar erg in geïnteresseerd.
Vr. gr. Jose

Jose

Hallo Annette,

Graag wil ik mijn verhaal even kwijt!

In januari en februari lag ik plat met mijn hernia. En kreeg ik de dip ook nog te pakken. Altijd begon ik aan het dieet aan het begin van het nieuwe jaar….Het ging steeds weer van 5 kilo afvallen en dan weer 10 kilo erbij. Dit heeft wel zo’n 15 jaar bij mij geduurd. In maart was ik er zo zat van dat ik eerst zelf begon met therapie en minder eten…..resultaat de eerste 5 kilo’s gingen er af maar verder ………?????? Het ging weer niet!!!
Toevallig las ik jullie site: sportjefit. En de fysiotherapeut had tegen mij gezegd meer bewegen moet echt wel helpen. Daar ik niet kon lopen ben ik eerst met zwemmen en fietsten begonnen en intussen jullie “SLINGERLAND”-dieet.
WOUW!!! In de eerste drie weken viel ik al 8 kilo af…ongelovig dat ik toen al was. Maar wat voelde ik me ook opperbest. Drie maanden onder toezicht van therapie heb ik weer leren lopen en intussen steeds s’morgens een half uur zwemmen en sávonds een uur fietsen. Gewoon met een mediteraanse dieet verder gegaan, maar in de weekenden at ik gewoon mee maar geen zin in snoepen. Ik was dus op 1 maart 2005, schrik niet 112 kilo en nu vanmorgen kon ik op mijn weegschaal zien dat ik 77 kilo weeg. Wat een feest was dat voor mij….nog op mijn 47e jaar zoveel afgevallen en zo fit heb ik de afgelopen jaren niet meer gevoeld. Daarom kan ik nu echt wel zeggen dat afvallen niet moeilijk is maar het ligt ook aan je motivatie, je instelling, je omgeving en dat je plezier krijgt in het sporten. Ik ben namelijk een gezelligheids mensje met creatieve handen. Hopelijk gaan we nu een mooie winter tegemoet en hou ik het vol met zwemmen en fietsten. In de zomervakantie ben ik gaan leren wandelen, goede wandelschoenen gekocht en sinds vorige week hou ik het een uur vol met wandelen. Heerlijk, ik geniet nu zo volop!! Ook lekker eten doe ik volop, heb moeten leren wat en welke voeding ik beter of niet kan nemen. Helemaal niet moeilijk, er zijn zulke lekkere mogelijkheden. Mijn dochters vinden dat ik ontzettend veel eet maar het is gewoon anders eten.
Ja, dat wilde ik even kwijt om te zeggen dat jullie site een succes was voor mij. Hartelijk dank daarvoor!!

Hartelijke groeten van Marga

En wij zijn erg blij dat jij zoveel hebt bereikt. Top !! Groetjes van Annette en Loek

Marga

Beste Annette en Loek,

Al een tijdje geleden ben ik op jullie (toen nog oude) website terecht gekomen. Vandaag ging ik weer eens langs voor wat ‘updates’, en ik zag dat jullie site vernieuwd was!! Hartstikke mooi geworden joh!

Ik heb zelf MS, en in het kader van ‘er komen nieuwe medicijnen en als er ooit ècht een geneesmiddel komt, kan ik maar beter in een zo goed mogelijke conditie zijn’ ben ik een aantal maanden geleden op zoek gegaan. Vanuit het vreselijke dieetverleden van mijn zusje en moeder was ik altijd heel erg anti-dieet. Ben gaan beseffen dat ik daar mezelf zo langzamerhand mee voor de gek ben gaan houden. Nee, ik geloof nog steeds niet in dieet. Ik was er al van overtuigd dat gewoon gezond eten en veel bewegen de sleutel tot een goed gewicht zijn. Toen ben ik op internet naar wat ondersteuning gaan zoeken en vond jullie website al heel snel.

Ik vind in elk geval dat jullie heel constructieve en zinnige raad geven!! Ik heb er echt wat aan. Ik val in elk geval zo langzamerhand af en sport meer. Daar voel ik me erg goed door! Jullie website heeft in elk geval (samen met andere dingen natuurlijk) voor een definitieve omslag gezorgd. Het ‘loslaten’ vond ik ook erg mooi! Zeer goede tip! Jullie zijn met zowel het lichamelijke als het geestelijke aspect bezig met afvallen, in tegenstelling tot veel andere websites/mensen…..

Nogmaals: mijn complimenten!

Groeten, Sonja

Hoi Sonja, wij zijn er best een beetje trots op dat je ons dit verhaal hebt gezonden.
Groetjes en veel succes, Annette en Loek

Sonja

Ben in korte tijd 12 kilo afgevallen!! 
En dat wil ik hier graag kwijt.

Het begon op mijn verjaardag. Er waren een hoop vrienden en onwillekeurig gingen we het over te waar zijn hebbe,

Dat gebeurde nadat we al flink wat hadden gegeten, bbq natuurlijk en een flinke bier massa naar binnen hadden gewerkt.

Een van de aanwezigen was mijn neef. Het viel mij al op dat hij flink geslonken was. zijn bekende bierbuik was hij helemaal kwijt. Hij zag er ook veel beter uit. Niet zo moe, zoals ik toen al was.

Mijn broer was het ook al opgevallen en vroeg hem wat hij eraan had gedaan.

Hij vertelde dat het hem was gelukt door veel te gaan fietsen en dat hij erg op zijn eten is gaan letten. Hij legde uit dat als je meer verbruikt met bewegen, veel stappen zett en minder maar gezond gaat eten je heel goed kan afvallen. Hij had er een sporthorloge voor die aangesloten zat op een app op zijn telefoon.

Hij verwees naar jullie site sportjefit. 

Ben ermee aan de gang gegaan. Nad 3 maanden ben ik 12 kilo afgevallen. kwam heel goed uit want ik had een vakantie naar Curacao geboekt. Wat voelde ik mij trots daar op het strand!!

Bedankt Loek!! 

Tim L.

Hallo Annette,

Ben nu 4 maanden bezig. Heb zelfs een nieuwe fiets gekocht.

Iedere week val ik ongeveer een halve kilo af!! Was niet nodig maar ik wil perse onder mijn BMI komen. Niet meer dan 18!!

Het werkt!!!!!!!!

Chantal Evers

Ik woog altijd zo’n 65 kilo. Niet zwaar dus.Mooi figuur.

Maar door het vele werken en je ook niet lekker in je vel voelen kwamen er ongemerkt flink wat kilo’s bij.

ik woog ineens 85 kilo. En dat zag je maar werd mij ook wel duidelijk gemaakt.

Zit je in een depressie, Jean?

Ben er eens goed over gaan nadenken en zo wilde ik niet verder.

met op google gaan zoeken en kwam jullie tegen

Heb het e boek gekocht en heb mij er eerst in veriept. 

de voorbereiding is her belangrijkste!! Tijd plannen, vertellen dat je het eens anders gaat doen en goed overdenken hoe je het allemaal gaat inpassen.

Dat is mij gelukt en de anderen deden heel sportief mee.

Na een jaar ben ik 18 kilo afgevallen. Ik voel mij TOP!!!

En ik ga verder!!!

Mariet