Personal trainer

Gewichtsconsulenten Annette en Loek
Meer over Afvallen met zekerheid

Gewichtsconsulenten Annette en Loek, schrijvers van SPORT JE FIT stellen zich voor.

NIEUW: Jouw personal trainer via Internet

SPORT JE FIT Afvallen met succes

NIEUW: Jouw personal trainer via Internet

SPORT JE FIT is een zelf doe programma, dat als het ware de fysieke personal trainer vervangt. Het afvalprogramma heeft een individueel karakter.

Wij spelen daarmee ook in op een veranderend tijdsbeeld en behoefte, waarin een personal trainer, tijd en kosten, minder past.

Gewichtsconsulenten Annette en Loek, schrijvers en uitgevers van SPORT JE FIT stellen zich voor:

Personal trainer Annette

Personal trainer Annette

Hardlopen en fietsen zijn mijn favoriete sporten. Ik finishte eens als 2e in de halve marathon van Utrecht. Ik voel mij erg thuis bij het recreatief lopen. Ik vind het heerlijk om te sporten. En ik weet, dat het dé manier is om af te vallen. De voedingswetenschap uit mijn Academische opleiding ben ik steeds vaker in verband gaan brengen met veranderende leefomstandigheden en gezond eten. Het kunnen afvallen is daar een resultaat van.

Actuele ontwikkelingen op voedingsgebied

Waar mogelijk volg ik de actuele ontwikkelingen op voedingsgebied. De voedingsadviezen van de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon en de Richtlijnen Voedselkeuze van Het Voedingscentrum dienen voor mij als basis.

Afslankproducten

Principieel beveel ik geen maaltijdvervangers of afslankproducten aan. Bovendien zijn deze producten nutteloos, onnodig en in sommige gevallen zelfs ongezond en zelfs gevaarlijk.

Personal trainer Loek

Personal trainer Loek

Voor mij zijn wandelen en fietsen favoriet. Om er meer van te weten heb ik de opleiding “trainer loopgroepen” van de KNAU gevolgd en ben ik gediplomeerd. Mijn opleiding en kennis heb ik vooral toegepast op het afvallen. Een belangrijk doel voor de sporters. Samen hebben wij de effectieve en voor alle groepen geschikte afvalmethode kunnen ontwikkelen en is een goede basis om anderen te kunnen helpen.

Beweegadviezen

De beweegadviezen, die ik in SPORT JE FIT geef helpen je een gezonde leefwijze en een gezond lichaamsgewicht te bereiken en te behouden.

Activity tracker

Om gemotiveerd dagelijks actief te zijn is het gebruik van de activity tracker, samen met de app een belangrijke steun. De motivatie die er vanuit gaat en de mogelijkheid van objectieve manier van meten zijn een doorbraak in het gezond bewegen en afvallen.
De meest moderne meettechnieken met stappenteller en calorieteller volg ik op de voet.

Meer over SPORT JE FIT