Afvallen, gezond eten en sporten wel iets voor mij?

Velen sturen ons een mailtje met steeds dezelfde vraag over het afvallen:

Is afvallen met dit plan of welk plan dan ook wel iets voor mij? Kan ik het wel aan? Past het bij mij?

Om hier achter te komen doe je het volgende.

Door hier te klikken kom je bij Stap 1 – Motivatie en print deze dan uit. En doe dat ook met Stap 2 – Sporten.

Leg de uitdraaien ergens in je kamer en lees ze iedere dag een keertje door.

Lees ook het hoofdstuk over Hoe je op gewicht kunt blijven uit het werkboek Afvallen met SPORT JE FIT PLAN.

Houd een deel van het aankomend weekend helemaal voor jezelf! En zoek een motiverende omgeving op. Door bijvoorbeeld naar een sauna ( zie Jouw SaunaGids ) te gaan of naar een sportwedstrijd of nog beter naar een prestatieloopje in de omgeving. Of een strandwandeling gaan maken. Een boswandeling is ook prima.

Wees dus even met jezelf en neem een besluit of je gaat kiezen voor een sportieve leefstijl en gezond eten. Je kunt gaan afvallen en zoals jij dat zo graag wilt.

De Afvallen stappen 1 en 2 zijn zo opgezet dat je niet zult opgeven. Het is aan jou om de keuze te maken om mooi slank te worden.

> Lees hier over de ervaring van anderen


“Blijvend op gewicht” uit E-book SPORT JE FIT PLAN

… Hoe je op gewicht kunt blijven …

Ongewenste schommelingen in je gewicht zijn vaak het resultaat van diëten, 8 minuten per dag fitness programma’s en dieet pillen. Deze schommelingen noemen we het jojo effect. Het gevaarlijke bijeffect is dat je juist steeds zwaarder kunt gaan worden.

Wat is het verschil tussen al die afslankprogramma’s, die je van alles en nog wat beloven? Welk plan is veilig en welk plan werkt ook inderdaad?

SPORT JE FIT PLAN helpt je stap voor stap je gewenste gewicht te bereiken en daarop te blijven. Op een gezonde en natuurlijke wijze af te vallen, zonder dieet en zonder jojo effect.


E-bookGoed begin: in 3 weken tijd wel 5 tot 10 kilo afvallen
Met het SPORT JE FIT PLAN DIEET kun je in 3 weken wel 5 tot 10 kilo afvallen. Een prima motivator. Begin nog vandaag!!
> E-book SPORT JE FIT PLAN voor € 9,90 hier downloaden


Ben je nog wat huiverig? Niet doen!

Ben je nog wat huiverig? Niet doen, wij helpen je, GRATIS, met een afvalschema:

> Klik hier en maak een nieuw begin met een afvalschema

Afvallen stap 1 - Motivatie


Sauna en wellness oorden

Zoals wij al eerder schreven zijn de sauna en wellness oord een uitstekende plaats om te bedenken hoe je het afvallen gaat organiseren. Anders inkopen, andere tijdsbesteding en al hetgeen dat met jouw situatie heeft te maken. Geschikte, over Nederland verdeelde sauna’s, vaak met eigen wellness hotel, zijn Zuiver in Amsterdam, Sauna Peize, Sauna Bussloo in Voorst, Sauna Putten, Zwaluwhoeve in Hierden, Sauna Soesterberg, Sauna Geldrop en Thermae 2000 in Valkenburg.


Single reizen

Er is steeds meer belangstelling voor single reizen. Met 2,2 miljoen singles in Nederland is dat niet zo verwonderlijk. Het aanbod van reizen is ruim. Bijzonder is dat er ook singlereizen naar leeftijd zijn. De meest gevraagde reizen zijn de singlereizen 30 +.

Veel singles zoeken in het bijzonder naar avontuurlijke reizen voor singles, vaak de groep singlereizen actief. Zoals single fietsvakantie, wandelvakantie en zeilvakantie singles.

Singlereizen groepsvakanties naar alle bestemmingen in Europa en ver daarbuiten. De singlereizen Thailand en singlereizen Cuba zijn de meest geboekte reizen.

Ook eens proberen? Bekijk hier de Single Vakantie in Nederland. Fijne vakanties, dichtbij en goedkoop!