Coach en contactinformatie SPORT JE FIT PLAN

Over coach afvallen, Annette en Loek. Achtergrond van de coaches en verantwoording van Snel afvallen met SPORT JE FIT PLAN. Contactinformatie.
Coach Snel afvallen met SPORT JE FIT PLAN

Contactinformatie SPORT JE FIT PLAN

TrendsGuide
Cederlaan 9
1394 JV Nederhorst den Berg

Loek de Winter
M: 0651989847

> Stuur ons een mailtje


Coaches afvallen

Over coach Annette

Hardlopen en fietsen zijn mijn favoriete sporten. Ik behaalde eens de 2e plaats in de halve marathon van Utrecht. Ik voel mij erg


thuis bij het recreatief lopen. Ik vind het heerlijk om te sporten. En ik weet, dat het dé manier is om af te vallen. De voedingswetenschap uit mijn Academische opleiding ben ik steeds vaker in verband gaan brengen met veranderende leefomstandigheden, gezond eten en afvallen.

Over coach Loek

Ook voor mij zijn hardlopen en fietsen favoriet. Om er meer van te weten heb ik de opleiding “atletiek trainer” bij de KNAU gevolgd. Inmiddels ben ik gediplomeerd. Mijn opleidingskennis heb ik aangevuld met de ruim aanvaarde trainingsmethoden van Conconi (de bekende Italiaanse begeleider van wielrenners en atleten) en de sportpsychologen van de Rabobank Wielerploeg. Daarmee hebben wij een effectieve en voor alle groepen geschikte trainingsmethode kunnen ontwikkelen. Samen met veel praktijkervaring een goede basis om anderen te helpen.

Over Belle, our running dog

Moet je haar zien als het startschot gaat voor een prestatieloopje. Pure sportpassie.


Over Snel afvallen met SPORT JE FIT PLAN

Van het sportief bewegen gaat een belangrijke positieve invloed uit. In onze moderne maatschappij is de bewegingsarmoede helaas een veel voorkomend verschijnsel. Overgewicht, een hoog cholesterolgehalte, hoge bloeddruk en een verhoogd risico op hart- en vaatziekten zijn in veel gevallen een gevolg van een gebrek aan beweging en verkeerde voeding. Bovendien zullen door inactiviteit het stressniveaus hoger oplopen en onthoudt men zichzelf de positieve invloed die van sporten uitgaat.

Wij bemerken in onze omgeving dat velen worstelen met het idee om te gaan sporten. De behoefte om af te vallen is vaak een aanleidig daartoe. Ook uit de vele mailtjes, die wij krijgen blijkt dat overduidelijk. Daarom hebben wij SPORT JE FIT PLAN ontwikkeld. Een voor iedereen toepasbare en begrijpelijke methode. Onze ervaring met en kennis van het sporten, het begeleiden van beginnende en gevorderde sporters hebben wij hierin verwerkt.

De site bestaat nu al 15 jaar. Uit de bezoekersaantallen (ca 700.000 bezoekers en 3 miljoen pageviews per jaar) en de mailtjes die wij krijgen blijkt dat SPORT JE FIT PLAN een belangrijke bijdrage levert.

Ook zijn wij er best een beetje trots op dat wij voor de Vlaamse Zwemfederatie “zwem je fit plan” hebben mogen maken. In de Avantgarde is een groot artikel over SPORT JE FIT PLAN verschenen. Daarnaast zijn er artikelen verschenen in Runnersworld en Belgische en Luxemburgse bladen.

Een vervolg op SPORT JE FIT PLAN is onze website Wellness Online voor een Fit & Vitaal leven

We hopen dat je veel plezier en nut van SPORT JE FIT PLAN zult hebben.

Veel succes en groetjes van Annette&Loek


Aanvullende informatie SPORT JE FIT PLAN

Privacy en Copy Right
Nuttige links
Sitemap SPORT JE FIT